Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van een bedrijf voor een groot deel bij het personeel ligt. Daarom zijn we bij DCM zeer trots op ons team. Samen met 313 hardwerkende medewerkers, maken wij elke opdracht tot een succes. Om deze kwaliteit te waarborgen verzorgen wij regelmatig (na)scholing voor ons personeel.

Bulk: 3 man
Transport: 150 man
Warehouse: 120 man
Kantoor: 40 man

Kwaliteit is één van de vier kernwoorden van DCM Holding BV.
Door middel van het chauffeurshandboek streven we naar een constant en eenduidig beleid.
Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze dienst waarborgen en blijven verbeteren.

 

De DCM-holding heeft 4 directeuren die elk een eigen specialisatie hebben.

Cees Croonen: Ik ben algemeen directeur en verantwoordelijk voor de bulkactiviteiten. Al van kleins af aan wist ik dat ik het bedrijf van mijn vader zou overnemen. DCM is altijd in de familie gebleven en dat wil ik graag zo houden, ook in de toekomst.
Roel Croonen: Ik ben sinds 1994 verantwoordelijk voor alle warehouse-activiteiten. Sindsdien zet ik mij samen met een gemotiveerd team in om aan al uw wensen te voldoen.
Toon Croonen: Na 15 jaar als chauffeur voor DCM gewerkt te hebben, ben ik me gaan verdiepen in de organisatorische kant van het werk. Nu ben ik verantwoordelijk voor 150 chauffeurs. Doordat ik zelf jaren als chauffeur op de weg heb gezeten, weet ik welke problemen een chauffeur tegen kan komen. Daar ligt onze kracht.
Bart Croonen: Als de jongste Croonen houd ik mij bezig met marketing & communicatie. Ik zorg ervoor dat het klantenbestand van DCM blijft groeien, door op moderne manieren nieuwe klanten te werven.